Rok 2012/2013

Nový školní rok už nám klepe na vrátka, a s ním přichází nejen škola, ale také schůzky a ježdění na různé akce. Jaké že to akce nás čekají se můžete kouknout zde: http://ochranyprirody.zeeska.cz/plan.
Kromě předpovědi mayů na tento rok, kdy má nastat zásadní zlom v lidské éře, či dokonce konec světa, nám přibila také jedna nová akce. Novou akcí je Fazole. Této akce se zúčastní převážná část zeesky, včetně našeho oddílu. Na tuto akci jsme se rozhodli jet z důvodu, abysme zjistili, jak na tom jsou nám podobné oddíly nejen na Moravě a seznámili se s novými lidmi. Účastní se jí totiž pionýrské tábornické oddíly z celé České republiky, takže to bude opravdu velká akce. Nicméně bude to probíhat stejně, jako klasický sraz PTO. To znamená, že budeme většinu času trávit s oddílem, případně se zeeskou a občas si zahrejeme nějaké hry s celou Pionýrskou organizací.
Mimo jiné nám za pár týdnů odjede náš bývalý vedoucí Vencl do Austrálie, takže vůdcovství po něm přebere Lucka. K tomu už nám odrostlo jedno z našich dětí, Lenka, a stává se z ní oddílová instruktorka.
Schůzky se budou konat jako vždy ve středu od 17:00 do 19:00 , počínaje první schůzkou: 12.9.. Doufáme, že uvidíme jak nám známé děti, tak i nové tváře. Už se na vás všechny těšíme. 😉

Lucka, Alda, Markéta, Ondřej, Matouš, Martin, a Lenka.