Kondička 2013

Neb nám počasí přálo vydali jsme se do Čučic, kde začínala naše cesta na poslední výpravě v tomto roce. Z Čučic jsme se měli za celý víkend dostat do Náměště nad Oslavou.
Hned v pátek jsme urazili velký kus cesty a po postavení stanů jsme se najedli výtečných večeří ještě z domu. Než jsme ulehli ke spánku, tak jsme si zahráli městečko Palermo a vyprávěli si příběhy.
Sobotní ráno jsme zahájili snídaní. Posilněni jsme se po zabalení vydali na cestu. Šlo se krásně i když bylo velké vedro. Po cestě jsme viděli velké množství památek, za které jsme dostávali razítka do karty Úspěšného turisty. Také nás celou cstu provázela blecha ve formě kolíčku, kterou když někdo chytil ve stanovený čas, tak musel odezvdat bonbon, který předtím dostal od Lenky. Na konci namáhavé cesty nás čekalo odlévání stop. Každému vyšla krásná stopa. Zmožení jsme poté šli hledat místo ke spánku a u ohýnku seděli a odpočívali než jsme šli spát.
V neděli jsme museli ujít jen zbývajících pár kilometrů do Náměště odkud nám jel vlak domů. Všichni jsme byli šikovní a stihli to ujít velice rychle, takže nám zbyl čas zajít do obchodu pro nějaký pamlsek a dát si zmrzku za úspěšné absolvování a zhlédnutí památek v kartě Úspěštného turisty. Poté následovalal už jen cesta domů.